Představujeme peckovej receptík, který jsme zvládli i my… a to je co říct, protože někdy máme problém i s objednávkou utopence. Jako nebudeme si lhát, recept je určen spíše pro ženský žejo – čokoláda, jahody, mrazák bla bla bla. Jestli si tedy chcete udělat super duper domácí čokoládu tak neváhejte a TVOŘTE. Vaše výsledné produkty nám můžete mrsknout do komentů nebo na náš fejsbůček. Ještě raději uvedeme sofistikovaný návod pro úplný trubky. Budeš potřebovat: jahody, čokoládu, takovýto tvořítko na led a mrazák. Postup: Rozehřej si čokoládu. „Vypeckuj“ si jahody. Připrav si tvořítko. Vlož jahody do tvořítka, zalij rozpuštěnou čokoládou a mrskni do mrazáku. Easy, ne? Nech si čvachtat.

1




2

Mohlo by vás zajímat